Skip to content

Fulfilment Center

Rockstar Fulfilment is gespecialiseerd in webshop fulfilment en beschikt over een centraal fulfilment center in Nederland.

Als toegewijde dienstverlener op het gebied van fulfilment, gaan we altijd net dat beetje verder om onze klanten optimaal te bedienen.

 • Volledige verzending van A tot Z
 • Binnen 24 uur starten
 • Altijd all-in tarieven
 • Vanaf € 4,95 per order
 • Geen opslagkosten
 • Persoonlijk aanpak
 • Geschikt voor startups
Contact opnemen Onze oplossingen

Zoekt u een Fulfilment Center dat altijd een stapje extra zet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en onze expertise in het ondersteunen van startups. Met onze uitgebreide ervaring in de e-commerce sector bieden we een breed scala aan diensten, waaronder:

 • Hulp met opzetten webshop
 • Marketing advies
 • Gepersonaliseerde verzendverpakkingen
 • Design ontwerp van verpakkingsmaterialen en toebehoren
 • Extra labels, stickers, giftcards en/of gebruiksaanwijzingen bij zending mogelijk
Late Cut-off Tijd Fulfilment

All-in tarieven

All-in verzendtarieven zonder onverwachte kosten. Transparant en gemakkelijk voor beide partijen.

Transparant En Eerlijk Fulfilment

Transparant en eerlijk

Geen onverwachte kosten. Gewoon een eerlijke partner welke 24/7 bereikbaar is.

Geen Opslagkosten Rockstar Fulfilment All-in Tarieven

Geen opslagkosten

Geen opslagkosten voor de voorraad van artikelen met een verkoopprognose korter dan 3 maanden.

Klant Fulfilment Portaal Rockstar Fulfilment

Klant fulfilment portaal

Volledig op de hoogte met real-time voorraad- en verzendinformatie via ons gebruiksvriendelijke online fulfilmentportaal voor klanten.

Simpele Integratie Fulfilment

Simpele integratie

Verbind uw webshops zeer gemakkelijk met onze automatische integraties.

Rockstar Fulfilment VVB (+) Expert

VVB (+) expert

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van verzending via bol (VVB) bestellingen.

Fulfilment Center

Bij Rockstar Fulfilment Center Nederland is ons succes direct verbonden met uw succes.

Daarom gaan wij als Rockstar Fulfilment Center Nederland verder dan alleen het vervullen van orders. Ons doel is om een significante meerwaarde te leveren aan uw bedrijf door middel van onze toewijding aan efficiëntie, betrouwbaarheid, en persoonlijke service.

Daarnaast onderscheidt Rockstar Fulfilment Center zich niet alleen om de snelheid waarmee orders worden verwerkt, maar ook om de precisie in voorraadbeheer, de flexibiliteit in verzendopties en de mogelijkheid om naadloos te integreren met diverse e-commerce platforms. Het juiste fulfilment bedrijf begrijpt de unieke behoeften van uw bedrijf en kan zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden, om zo uw e-commerce activiteiten te optimaliseren.

Bovendien gaat Rockstar Fulfilment Center Nederland net een stapje verder, met betrekking tot duurzaamheid en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Dit niet alleen door efficiënt voorraadbeheer, maar ook door milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en geoptimaliseerde verzendroutes.

Kies dus voor een Fulfilment Center dat uw bedrijf niet alleen helpt groeien, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.

Volledige integratie

Onze systemen zijn volledig geïntegreerd met diverse webshops, e-commerce platforms, partnerplatforms en marktplaatsen. Deze integraties zorgen automatisch voor het importeren van producten en bestellingen vanuit uw webwinkel. Vervolgens handelen wij dagelijks alle orders af, gebruikmakend van de verzendmethode die u wenst.

Rockstar Fulfilment Center

Rockstar Fulfilment Center  onderscheidt zich door zijn strategische locatie in Nederland, waardoor snelle en efficiënte distributie naar heel Europa mogelijk is. Door geavanceerde fulfilment diensten realiseren wij real-time voorraadbeheer en gestroomlijnde orderverwerking, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van opslagkosten en orderpick fouten. De flexibele en schaalbare oplossingen zijn ideaal voor zowel startende als groeiende bedrijven, omdat deze aangepast kunnen worden aan individuele bedrijfsbehoeften, wat helpt bij kostenbeheersing en bedrijfsoptimalisatie.

Rockstar Fulfilment Center zet sterk in op duurzaamheid door milieubewuste praktijken in hun operaties te integreren. Dit commitment aan het milieu uit zich in het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen en het optimaliseren van verzendroutes om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Deze groene aanpak benadrukt hun verantwoordelijkheid naar de planeet en ondersteunt klanten in het behalen van hun eigen duurzaamheidsdoelen. Door te kiezen voor Rockstar, kiezen bedrijven niet alleen voor een efficiënt fulfilmentproces, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere wereld, waarmee ze een positief signaal afgeven naar hun klanten.

Rockstar Fulfilment Center is uniek door zijn uitzonderlijke klantenservice en persoonlijke benadering. Elk klantcontact wordt gekenmerkt door aandacht en zorg, waarbij op maat gemaakte oplossingen worden geboden die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften van elk bedrijf. Het ervaren team van Rockstar staat altijd klaar om te ondersteunen, advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden, waardoor klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen.

 Focus op Kernactiviteiten

Laat uw fulfilment over aan een Nederlands fulfilment center zoals Rockstar Fulfilment, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten, zoals marketing, productontwikkeling en klantenservice. Door een partnerschap met ons aan te gaan, verbetert u de operationele efficiëntie en bevordert u de groei van uw bedrijf.

Snelheid in Orderverwerking

Als uw betrouwbaar Fulfilment Center Nederland, begrijpen we het cruciale belang van snelle en precieze orderverwerking. Met onze flexibele cut-off tijden zorgen we ervoor dat bestellingen vlot worden verwerkt, wat resulteert in tevreden klanten en herhaalaankopen bij uw webshop.

Geavanceerde Voorraadbeheer

Onze geavanceerde fulfilment diensten zorgen voor een precies voorraadbeheer, waarmee je volledige controle over je inventaris krijgt. Dankzij onze accurate verkoopvoorspellingen kun je jouw voorraadniveaus perfect afstemmen, wat resulteert in lagere opslagkosten zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbaarheid van je producten.

Optimalisatie van Verzendprocessen

Dankzij onze hechte samenwerking met transportpartners zijn we in staat om de verzendtarieven te optimaliseren. Samen met ons strategische gebruik van verpakkingsmaterialen stelt ons fulfilment center Nederland uw onderneming in staat om aanzienlijk te besparen op verzendkosten.

Flexibel en Schaalbaar

Door fulfilment uitbesteden, vermijdt u vaste kosten voor fulfilment bij schommelingen in de grootte van bestellingen. U betaalt enkel voor de verzendingen die daadwerkelijk worden uitgevoerd, wat uw onderneming de flexibiliteit geeft om zich aan te passen en te groeien zonder blootstelling aan financiële risico’s.

Duurzaamheid

Rockstar Fulfilment zet zich in voor duurzaamheid door het gebruik van recyclebare materialen en efficiënte verzendroutes, wat bijdraagt aan een positief merkimago en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven benadrukt

Klantenservice

Rockstar Fulfilment Center staat bekend om zijn uitmuntende klantenservice en individuele benadering. Ze bieden maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van elk bedrijf, waarbij elk klantcontact getuigt van oprechte aandacht en zorg. Het ervaren team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en advies, waardoor klanten zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar ook verzekerd zijn van een partner die zich volledig inzet voor hun succes.

Wilt u zich weer focussen op uw kernactiviteiten?

Bespaar tijd, geld en moeite door uw fulfilment behoeften over te dragen aan Rockstar Fulfilment Center Nederland.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw e-commerce operaties naar een hoger plan kunnen tillen.

Direct contact
Back To Top