Skip to content

Bol.com fulfilment

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van verzending via bol (VVB) bestellingen wat valt onder bol.com fulfilment (fulfilment VVB)

 • Direct starten
 • Volledige fulfilment uitbesteed
 • Voorraad direct vanuit leverancier naar ons magazijn
 • Blijvend profiteren van gunstige VVB label tarieven
 • Lichtingstijd tot 23:59 mogelijk met VVB compleet
Direct contact Fulfilment diensten

Bol.com

Bol.com is een toonaangevend e-commerceplatform binnen Nederland en België. Klanten kunnen door het uitgebreide assortiment bladeren, producten kopen en deze laten bezorgen op hun adres. Bol.com staat bekend om zijn snelle levering, uitstekende klantenservice en diverse betaalopties. Naast het eigen assortiment fungeert bol.com ook als marktplaats waar zowel grote merken als individuele verkopers hun producten kunnen aanbieden.

Verkopen via bol.com

Als webshop kan het verkopen via Bol.com verschillende voordelen met zich meebrengen zoals:

1. Groot bereik

Bol.com is een van de grootste online winkelplatforms in Nederland en België, waardoor het toegang biedt tot een enorme klantenbasis. Door op Bol.com te verkopen, kunnen webshops hun bereik vergroten en hun producten onder de aandacht brengen van miljoenen potentiële klanten.

2. Betrouwbaarheid en reputatie

Bol.com staat bekend om zijn betrouwbaarheid en goede reputatie. Klanten hebben vertrouwen in het platform vanwege de snelle levering, uitstekende klantenservice en veilige betaalopties. Als webshop die via Bol.com verkoopt, profiteer je van deze betrouwbaarheid en reputatie, wat kan leiden tot meer verkoop en klantloyaliteit.

3. Marketing en zichtbaarheid

Producten die op Bol.com worden verkocht, hebben vaak een hogere zichtbaarheid dankzij de marketinginspanningen van het platform. Bol.com gebruikt verschillende marketingkanalen om producten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten, waardoor de kans op verkoop wordt vergroot.

Al met al kan verkopen via Bol.com een strategische zet zijn voor webshops die hun bereik willen vergroten, de verkoop willen stimuleren en efficiënter willen opereren dankzij de reputatie van het platform.

Bol.com fulfilment

Bol.com biedt fulfilment diensten aan, waarbij zij de volledige logistiek van de webshop overnemen welke helaas tegenwoordig geen beschikbare capaciteit meer hebben. Een van de belangrijkste voorwaarden die in 2022 zijn ingevoerd, is dat een webshop minimaal 3000 artikelen per jaar moet verkopen om in aanmerking te komen voor logistieke ondersteuning via Bol.com. Webshopeigenaren die aan deze voorwaarden voldoen, kunnen zich inschrijven op een wachtlijst voor de logistieke diensten van Bol.com.

Rockstar fulfilment is gespecialiseerd in bol.com fulfilment VVB waarbij de producten via bol.com worden aangeboden, en waarbij Rockstar Fulfilment Center zorgt voor de opslag, verpakking en verzending van de producten. Dit stelt webshopeigenaren in staat om zich te concentreren op andere essentiële aspecten van hun bedrijfsvoering, wetende dat de logistieke kant volledig in handen is van een ervaren partner.

Bol.com fulfilment door Rockstar Fulfilment VVB

Bij verzenden via bol blijft je voorraad in je eigen opslagruimte en ben je persoonlijk aansprakelijk voor de verwerking van de bestellingen. Verkopen via bol.com waarbij het fulfilment VVB is uitbesteed aan een fulfilment bedrijf zoals Rockstar Fulfilment heeft verschillende voordelen zoals:

Direct starten

Bij Rockstar Fulfilment kunt u direct starten met bol.com fulfilment. De ontvangen voorraad en webshop koppeling verwerken/realiseren wij binnen 1 werkdag.

Voorraad direct vanuit leverancier naar ons magazijn

In tegenstelling tot bol.com fulfilment mag u de voorraad vanuit de leveranciers direct naar ons magazijn versturen. Op deze manier bent u volledig ontzorgt met betrekking tot het webshop fulfilment uitbesteden.

Blijvend profiteren van gunstige VVB label tarieven

Door onze software blijven de gunstige VVB labels ingekocht worden via uw bol.com account en rekenen wij enkel een toeslag voor het all-in-fulfilment.

Lichtingstijd tot 23:59 mogelijk met VVB compleet

Door onze inrichting worden de producten via bol.com aangeboden als verzenden via bol (VVB). En is er met VVB compleet nog steeds een lichtingstijd mogelijk tot 23:59. Een later lichtingstijd verhoogt de conversie aanzienlijk!

Volledige fulfilment uitbesteed

Met deze gunstige constructie kunt u direct starten en is het fulfilment volledig uitbesteed waarbij de voorraad direct naar ons magazijn verstuurd kan worden.

Verzenden via Bol

Bij “Verzenden via bol” (VVB) acteert bol.com fulfilment als tussenpersoon, waardoor bestellingen moeiteloos en tegen voordelige tarieven verzonden kunnen worden. Wanneer je voor Verzenden via bol kiest, bevindt je voorraad zich in je eigen magazijn, en ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van bestellingen. Het is hierbij mogelijk te kiezen voor fulfilment uitbesteden met fulfilment VVB aan een fulfilment center in Nederland.

Je kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden:

 • Verzenden via bol.com
 • Verzenden via bol.com Plus
 • Verzenden via bol.com Compleet
Verzenden via bol.com

Je wordt niet aangesproken op de prestaties van de vervoerder

Klantvragen over de levering worden beantwoord door bol.com

Zoekgeraakte zendingen worden tot 75 procent van de verkoopprijs vergoed

Klanten kunnen gewenste leverdag kiezen

Briefpost

Bezorging in België (met zelfde vervoerder)

Pakketten inleveren & ophalen

Klanten kunnen kiezen voor avondlevering 

Bezorging naar een afhaalpunt of kantooradres 

Verzenden via bol.com Plus

Je wordt niet aangesproken op de prestaties van de vervoerder

Klantvragen over de levering worden beantwoord door bol.com

Zoekgeraakte zendingen worden tot 75 procent van de verkoopprijs vergoed

Klanten kunnen gewenste leverdag kiezen

Briefpost

Bezorging in België (met andere vervoerder)

Pakketten inleveren & ophalen

Snelle leverbelofte met ‘voor 23.59 uur besteld, morgen in huis’ 

Verzenden via bol.com Compleet

Je wordt niet aangesproken op de prestaties van de vervoerder

Klantvragen over de levering worden beantwoord door bol.com

Zoekgeraakte zendingen worden tot 75 procent van de verkoopprijs vergoed

Klanten kunnen gewenste leverdag kiezen

Briefpost

Bezorging in België (met andere vervoerder)

Pakketten alleen ophalen 

Snelle leverbelofte met ‘voor 23.59 uur besteld, morgen in huis’ 

Klanten kunnen kiezen voor avondlevering 

Bezorging naar een afhaalpunt of kantooradres 

Brievenbuspakje NL-NL = €3,15

Pakket NL-NL = €4,89

Pakket NL-BE = €5,19

Zendingen ophalen met abonnement vanaf €15 per dag

Pakket inleveren = €0,30

Brievenbuspakje NL-NL = €3,35

Pakket NL-NL = €5,15

Pakket NL-BE = €5,19

Zendingen ophalen met abonnement vanaf €15 per dag

Pakket inleveren = €0,50

Brievenbuspakje NL-NL = €3,15

Pakket NL-NL = €4,89

Pakket NL-BE = €5,19

Zendingen ophalen met abonnement vanaf €15 per dag

Voordelen verzenden via bol

Door te kiezen voor ‘Verzenden via bol’, krijg je toegang tot een breed scala aan voordelen die jouw onderneming kunnen ondersteunen:

 • Bol.com is verantwoordelijk voor de volledige verzendprocedure, inclusief het afhandelen van klantvragen over de levering. Dit bespaart je kostbare tijd die je kunt besteden aan het groeien van je bedrijf.
 • Profiteer van aantrekkelijke tarieven, waardoor je bespaart op vervoerskosten zonder in te leveren op servicekwaliteit.
 • De verantwoordelijkheid voor de leveringsprestaties ligt bij bol.com. Zo kun je met een gerust hart je verzendingen uitbesteden, wetende dat je klanten hun bestellingen op tijd zullen ontvangen.
 • In het ongelukkige geval dat een zending zoekraakt, biedt bol.com een vergoeding tot 75 procent van de verkoopprijs, inclusief verzendkosten. Hierdoor ben je verzekerd tegen onverwachte verliezen en kun je je klanten toch tevreden houden.

Door te kiezen voor verzenden via bol in samenwerking met een fulfilment center zoals Rockstar bol.com Fulfilment, kun je je richten op wat echt belangrijk is: het verder ontwikkelen van je bedrijf en het bieden van uitstekende producten aan je klanten. Ontdek hoe fulfilment uitbesteden jouw bedrijfsvoering kan vereenvoudigen en bijdragen aan jouw succes.

Verzenden via bol Plus

Naast de voordelen van verzenden via bol heeft verzenden via bol plus enkele extra voordelen zoals de mogelijkheid tot een latere cut-off tijd. Met Vvb+ kun je een snelle leverbelofte realiseren met ‘voor 23:59 uur besteld, morgen in huis’. Een latere levertijd lijdt vaak tot meer conversie.

Echter, is het grote nadeel bij verzenden via bol plus dat het niet meer mogelijk is dat klanten kunnen kiezen voor een avondlevering. Daarnaast is het ook niet meer mogelijk om pakketten te versturen naar een afhaalpunt of kantooradres.

Verzenden via Bol Compleet

Door te kiezen voor Vvb Compleet met fulfilment uitbesteden door Rockstar Fulfilment als fulfilment bedrijf, profiteer je van samenwerkingen met twee transportdiensten, waardoor je niet alleen toegang krijgt tot een efficiënt netwerk voor levering op dezelfde dag maar ook tot gunstige verzendtarieven.

Met VVB compleet is het mogelijk om te kiezen uit 2 ophaalmomenten:

 • 16.00 tot 18.00 uur (laatste bestelmoment 15:00 uur)
 • 18.00 tot 20.00 uur (laatste bestelmoment 17:00 uur)

Bestellingen geplaatst voor 15.00 uur of 17.00 uur worden dus nog dezelfde dag opgehaald en de volgende dag geleverd.
Bestellingen geplaatst tussen 15.00/17.00 uur en 23.59 uur worden de volgende tussen 10.00 en 12.00 uur opgehaald dezelfde avond bezorgd bij de klant.

Met Vvb Compleet en een fulfilment center benut je het volle potentieel van verzenden via Bol, waarbij je en jouw klanten genieten van talloze voordelen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de prestaties van de vervoerder, en je komt in aanmerking voor een vergoeding tot 75% van de verkoopwaarde bij verloren pakketten, terwijl wij alle klantvragen over levering voor onze rekening nemen. Daarnaast heeft verzenden via bol.com compleet nog andere voordelen zoals:

 • Dankzij een snellere levering meer kans op het koopblok en daarmee op een hogere conversie.
 • Pakketten worden bij je opgehaald en hoef je niet meer zelf weg te brengen.
 • Klanten kunnen kiezen voor bezorging op een afhaalpunt, op kantoor, in de avond of op een dag naar keuze, zonder extra kosten voor jou.
 • Levering in België binnen 24 uur in plaats van 48 uur.
 • Meer flexibiliteit dankzij spreiding van je capaciteit tussen 2 vervoersnetwerken.

Expert in bol.com VVB fulfilment

Bespaar tijd, geld en energie door uw bol.com fulfilment uit te besteden aan aan Rockstar Fulfilment.

Wil je meer weten over de voordelen van Bol.com fulfilment uitbesteden door Rockstar Fulfilment? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct contact
Expert In Bol.com Fulfilment
Back To Top